...

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVSEM)

NEVSEM'den Zihin Haritası Kursu
19/04/2024

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVSEM) bünyesinde Dr. Öğretim Üyesi Gökhan Keven tarafından Zihin Haritası Kursu açılacaktır. 8 saat sürecek olan eğitimin 4 saati 27 Nisan 2024 Cumartesi günü, kalan 4 saati 4 Mayıs 2024 Cumartesi günü Üniversite Yerleşkesinde yapılacaktır. Eğitimin ücreti 300 TL, öğrencilere ise 150 TL'dir.

Eğitimin amacı katılımcıların eğitim ve çalışma hayatlarında kullanabilecekleri, bir düşünme, planlama ve yönetim aracı olarak kullanılabilen, zihin haritası tekniğinin özellikleri, kullanım alanları hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak ve zihin haritalarını kullanarak etkili öğrenme becerilerini geliştirmektir.

Katılımcılar zihin haritası ile etkili ve kolay öğrenme becerisi kazanacak, zihin haritaları ile plan yapma, sunum hazırlama ve daha birçok konuda zihin haritalarının kullanımı konusunda bilgi sahibi olacaklardır. Zihin haritalarının kurallarını öğrendikten sonra uygulamalar yaparak çeşitli konularda zihin haritaları geliştirebileceklerdir.

Eğitime katılmak isteyenlerin ilgili bağlantıdaki formu doldurmaları ve eğitim ücretini aşağıda belirtilen IBAN adresine yatırmaları gerekmektedir. Eğitim ücretini yatıran katılımcıların dekontlarını nevsem@nevsehir.edu.tr adresine mail atmaları rica olunur.

SÜREKLİ EĞİTİM UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DÖNER SERMAYE ALT İŞLETMESİ

VERGİ NO: 787 050 5536

IBAN: TR75 0001 2009 6860 0006 0001 12

HALKBANKASI NEVŞEHİR ŞB.