...

Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVSEM)

Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları Eğitimi (NEVÜ İdari Personele)
08/08/2023

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (NEVSEM) bünyesinde Öğr. Gör. E. Eylül ERUL tarafından NEVÜ İdari Personele yönelik Protokol ve Sosyal Davranış Kuralları İnteraktif (Uygulamalı) Eğitimi verilecektir. Eğitim 15 Ağustos 2023 tarihinde 14.00-17.00 saatleri arasında NEVÜ Kongre ve Kültür Merkezi Mustafa Hayri Efendi Salonunda yapılacaktır. Kontenjan 30 kişi ile sınırlıdır.

Eğitimin amacı katılımcıların kişisel gelişimlerine destek olmak ve mesleki hayatta karşılaşacakları zorlukları aşmalarına yardımcı olmaktır. İnteraktif (uygulamalı) olarak yapılacak eğitim programında; kendini tanıma ve tanıtma becerileri, öz güveni arttırma çalışmaları, sahne (kürsü) ve mikrofon korkusunu yenme uygulamaları, iletişim kavramı, öğeleri ve teknikleri, beden dili kavramı ve örnek uygulamalar, protokol kavramı ve tarihsel süreçteki gelişimi, sunum kavramı ve sunum teknikleri vb. konular interaktif (uygulamalı) yöntemlerle ele alınacaktır. 

Eğitime katılmak isteyen idari personelin 9 - 14 Ağustos 2023 tarihleri arasında linkteki başvuru formunu doldurmaları rica olunur.